Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni momci

Kako je Brad Pitt dobacio McConaugheyu pivo te stvorio viralni hit

matthew mcconaughey
Foto: Screenshot
19.05.2014.
u 22:10

Matthew Mcconaughey slovi za jednog od najopuštenijih holivudskih glumaca, a s njim i Brad Pitt postaje opušteniji...

Matthew Mcconaughey slovi za jednog od najopuštenijih holivudskih glumaca, a s njim i Brad Pitt postaje opušteniji. Dečki su ovog puta zaslužni za poprilično viralan video. Naime, dečki su na snimanju u New Orleansu. Preko balkona Brad je pozdravio Matthewa te su počeli pričati.

U jednom trenutku Brad nestaje sa svog balkona te se vraća sa limenkom pive. Dobacio ju je Matthew koji ju je ubrzo ispio. Sve su zabilježile kamere, a ekipa oko glumaca dobro se nasmijala.

>>Angelina Jolie ponovno trudna i to pomoću umjetne oplodnje?

Ključne riječi

Komentara 2

ST
streetboy
07:51 20.05.2014.

užas , pola kvarta cvili jer je netko bacio limenku dva metra. Ja mu mogu dobacit cijelu gajbu i nitko neće vikat oh my god.

TP
Tihomir Prdež
09:48 20.05.2014.

wow, čudo neviđeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije