Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna lista

K. Stewart najmanje seksepilna jer je hladnog karaktera i premršava

Kristen Stewart (1)
Reuters/Pixsell
20.02.2013.
u 18:41

– Ovo je odličan uvid u to kako funkcioniraju umovi britanskih muškaraca i što je po njihovu sudu zavodljivo i lijepo. Sudeći po ovom popisu, ne vole žene koje glume ledene kraljice i one koje su sklone promjenama raspoloženja.

Hollywoodske ljepotice često naglašavaju kako im nije bitno koje mjesto zauzimaju na ljestvicama ljepote, ali zasigurno nijedna ne priželjkuje biti najmanje seksepilna zvijezda glumačkog svijeta. Tu ne baš laskavu titulu čitatelji britanskog ManKinda ove godine dodijelili su 22-godišnjoj glumici Kristen Stewart.

– Ovo je odličan uvid u to kako funkcioniraju umovi britanskih muškaraca i što je po njihovu sudu zavodljivo i lijepo. Sudeći po ovom popisu, ne vole žene koje glume ledene kraljice, one koje su sklone promjenama raspoloženja i očito na svojim ekranima ne vole gledati nezdravo mršave glumice – rekao je glasnogovornik ManKinda. Mršavice zbilja nisu po guštu Britanaca jer je druga na ovoj listi zvijezda serije i filma “Seks i grad” Sarah Jessica Parker. Problematična Lindsay Lohan, koja više vremena provodi u zatvorskoj ćeliji nego na audicijama za filmove, našla se na trećem mjestu crne liste. Bivša supruga Charlieja Sheena, glumica Denise Richards je četvrta, a među top pet ugurala se i Kirsten Dunst. Kristen s medijima još nije podijelila svoje dojmove zbog nove titule, ali prije pet godina, kada je počela karijeru, nije shvaćala zašto je muškarci smatraju seksepilnom.

– Bila sam užasnuta kad su mi, kao 17-godišnjakinji, govorili da sam seksi. Htjela sam na sav glas urlati da nisam i da mi je neugodno o tome razgovarati – rekla je najpoznatija “vampirica”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije