Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije razmišljao

Pjevač požalio zbog fotke koja je 'srušila' internet: Osjećam se užasno!

beber
Foto: Instagram/Justin Bieber
1/6
15.07.2015.
u 17:30

Justin je uznemirujuću fotografiju objavio na društvenim mrežama prošle nedjelje dok je uživao na odmoru na Bora Bori.

Justin Bieber pokajao se zbog fotografije gole stražnjice kojom je oduševio milijune obožavateljica diljem svijeta. 

Provokativnu fotografiju pjevač je vrlo brzo izbrisao sa svog Instagrama, a svojim obožavateljima otkrio je zbog čega je to učinio.

-Hej, nisam izbrisao sliku jer mislim da je to nešto loše nego zbog toga što se kći od jedne meni bliske osobe, koja inače prati moj profil,  osjećala posramljeno nakon što je ugledala moju golu stražnjicu. Nisam o tome uopće razmišljao i osjećam se užasno zbog toga što se djevojčica loše osjećala zbog mene. Ispričavam se svima koje sam uvrijedio, žao mi je. Bila je to šala bez ikakvih loših namjera, no nisam uzeo u obzir da moj profil prate i mališani- poručio je Bieber

Pjevač je uznemirujuću fotografiju objavio na društvenim mrežama prošle nedjelje dok je uživao na odmoru na Bora Bori. Bieber se fotografirao na luksuznom brodu kao od majke rođen, a fotografija koja u prvom planu ističe njegovu stražnjicu izazvala je pravu lavinu komentara

Iako su mnogi bili oduševljeni ovim potezom neke je fotka, prema svemu sudeći, ozbiljno uznemirila.

>>Mladi pjevač ovom fotkom 'srušio internet', obožavateljice u deliriju

>>Justin Bieber moli za oprost: Brine me što ljudi sada misle o meni

Komentara 3

TR
Trnjanec
21:17 15.07.2015.

Molim novinare da prestanu koristiti izraz "rušenje interneta", jer se to ne dešava, niti se može desiti.

ZG
zgbuco
18:53 15.07.2015.

Daj mojne tisra! Dobro si prodal fotke i pokušavaš si podići popularnost koja ti neminovno pada. Ak ne znaš kak bi se nosil sa ovakvim "stresom", pitaju Lepu Sevu i Tinu Mašinu. Buju ti one pomogle.

LI
liliZG
10:25 16.07.2015.

taj nikad ne misli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije