Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sve je kriva jedna pjevačica

Justin Bieber na Instagramu objavio fotografiju s grbom vojske Jugoslavije

Justinu Bieberu u Zagreb dovodi i grupu Mic LOWRY
Foto: PR FOTO
1/5
01.02.2017.
u 11:02

Glazbenik je na društvenoj mreži dao podršku mladoj kolegici Novel koja uskoro izdaje novi singl, a na fotografiji koju je Bieber objavio na Instagramu Novel ima kaput s grbom vojske Jugoslavije

Justin Bieber na svom Instagram-profilu dao je podršku glazbenici Novel koja ovaj mjesec objavljuje novi singl naziva "All I Wanna Be Is Loved". Na fotografiji koju je Bieber objavio na svom profilu Novel na sebi ima vojnički kaput s oznakom, to jest grbom vojske Jugoslavije. 

Novel na svom profilu ima nekoliko fotografija u ovom outfitu i srpski mediji nagađaju kako su joj zasigurno roditelji rodom iz Srbije. Glazbenica je odrasla u Kanadi, piše na njenim službenim stranicama i od svoje pete godine pokazuje veliki interes za glazbu i ples.

Prvi glazbeni nastup na televiziji imala je s 12 godina, a kada se preselila u Los Angeles, njen san o glazbenoj karijeri postao je stvarnost i podrška Justina Biebera, kojeg na Instagramu prati više od milijun ljudi, zasigurno će joj biti od velike pomoći u promociji novog singla. 

 

Komentara 7

HI
hitsana234
00:08 02.02.2017.

Eh kad bi ljudi samo znali da to nije justin jer ona nema svoj profil deaktivrao ga je a taj profil vodi fan iz nizozemske poznajem ga🔫

IV
ivanjoksimovic
13:25 01.02.2017.

Sad kad krene paranoja: jugokomunista, srbocetnik, i kojekakvi drugi epiteti i nepostojeci termini.

JA
Jazavac99
05:40 02.02.2017.

Toliko o novinarima haha, Bieber nema Instagram vec 5mj od kad su mu izvrijedali curu, ovo nije official IG account ''JustnBieber'' sa 1.7m followera haha, inace ima 80m... katastrofa daj se malo raspitajte ili stavljate članke da dobite na click baitu.. žalosno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije