Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje u formi

Julia Louis-Dreyfus skinula se gola za naslovnicu Rolling Stonea

'Julia Louis-Dreyfus is honored with a star on the Walk of Fame  in Hollywood in Los Angeles, USAPhoto: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/Pixsell
09.04.2014.
u 17:12

Sjajna Julia Louis-Dreyfus, 53-godišnja komičarka koja se proslavila ulogom Elaine u legendarnom Seinfeldu, snimila je naslovnicu za kultni Rolling Stone...

Sjajna Julia Louis-Dreyfus, 53-godišnja komičarka koja se proslavila ulogom Elaine u legendarnom Seinfeldu, snimila je naslovnicu za kultni Rolling Stone. Ne bi to bilo ništa neobično da se Julia nije skinula potpuno gola.

Na leđima je imala tekst američkog ustava, a magazin ju je prozvao prvom damom komedije. Simpatična Julia naslovnicu je objavila na svom Instagramu, a otkrila je i da je na snimanju bila pijana.

"U svoju obranu: bila sam mrtva pijana", napisala je. Mora se priznati, osim iznimnog talenta, ova "prva dama komedije" ima se čime pohvaliti i kada je izgled u pitanju. Njezino golo tijelo u pravoj je formi, čak i sa 53 godine. Inače, u intervjuu za Rolling Stone pričala je o svojoj novoj seriji Veep te cenzuri, psovkama i seksizmu.

>>Seinfeld potvrdio: Slavna družina ponovno se okuplja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije