Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrte zaruke

Johnny Depp zaručio se s Amber Heard?

ambetr i johnny
Foto: Graylock/Press Association/PIXSELL
1/3
15.01.2014.
u 18:04

Kada je vidjela paparazze na putu do auta, Amber je prekrila prsten drugom rukom. Deppu će ovo biti četvrte zaruke, a možda i drugi brak.

Amber Heard i Johnny Depp navodno su se zaručili. Lijepa glumica zaručnički je prsten pokazala na večeri u Los Angelesu. Kada je vidjela paparazze na putu do auta, prekrila je prsten drugom rukom. Deppu će ovo biti četvrte zaruke, a možda i drugi brak.

Bio je već u braku s Lori Anne Allison, a zaručen je bio s čak tri dame – Jennifer Grey, Sherilyn Fenn i Winonom Ryder. Najduže je vremena proveo s Vanessom Paradis, s kojom je dobio dvoje djece. Lijepa Amber, koja je 23 godine mlađa od Johnnyja, dosad se nije udavala.

Otkako su ušli u vezu, Amber i Depp privlače pozornost. Depp je zbog nje potpuno izgubio glavu te je ostavio dotadašnju partnericu Vanessu.

>> Deppova cura zaustavila snimanje trilera jer su joj smetali prolaznici

Komentara 1

DU
Deleted user
18:36 15.01.2014.

nije mu ni ova zadnja...još će on gubiti glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije