Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosa joj brzo raste

Jessie J jedva čeka da obrije glavu u humanitarne svrhe

JeSSIE J
Pixsell
19.07.2012.
u 17:00

– Moja prirodna boja je tamnoplava pa će biti zanimljivo vidjeti i to – rekla je glazbenica koja kosu boji u crno. Ovim pothvatom Jessie će krenuti stopama N. Portman, Anne Hathaway i Demi Moore koje su također drastično skratile kosu.

Dok se neke slavne dame užasavaju pomisli da ošišaju kosu ili obriju glavu, britanska pjevačica Jessie J ne može dočekati da se \"riješi\" svojih dugih uvojaka. Glavu će obrijati u humanitarne svrhe i jedva čeka da vidi prirodnu boju svoje kose.

– Nadam se da će mi se brijanje glave isplatiti i da ću skupiti puno novca, nadam se oko milijun funti. Jedva čekam da to napravim! Kosa mi jako brzo raste, a prirodna joj je boja tamnoplava pa će biti zanimljivo vidjeti i to – rekla je za časopis We Love Pop glazbenica koja kosu boji u crno.

Ovim pothvatom Jessie će krenuti stopama Natalie Portman, Anne Hathaway i Demi Moore koje su također drastično skratile svoju dugu kosu.

Jessie se posebno veseli jer će to napraviti u dobrotvorne svrhe.

– Željela bih trčati maraton, ali zbog problema sa srcem ne smijem. No, zato postoje druge stvari koje mogu napraviti da prikupim novac – kaže pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije