Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nosi se bob

Jessica Alba ošišala svoju dugu kosu

jessica alba
Foto: Instagram
29.01.2014.
u 19:47

Jessica Alba više nema dugačke, raskošne kovrče. Glumica je pokazala novu frizuru, moderni bob koji joj sjajno pristaje..

Jessica Alba više nema dugačke, raskošne kovrče. Glumica je pokazala novu frizuru, moderni bob koji joj sjajno pristaje. Alba se ovih dana pojavila na crvenom tepihu, pokazavši novu frizuru.

Lijepa glumica maknula je veći dio efekta ombrea s kose, a za to se pobrinula omiljena frizerka slavnih osoba Jen Atkin, koja je fotografiju Jessice iz svih kutova objavila na svom Instagramu.
 

>>Nagrade? Koga briga kad se pojavila u ovakvoj haljini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije