Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi roditelji

Jennifer Aniston postala majka šestomjesečne curice

jennifer aniston justin theroux
Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL
1/2
13.08.2015.
u 08:39

Jennifer Aniston i Justin Theroux nedavno su se vjenčali u tajnosti, a par je navodno posvojio i šestomjesečnu curicu

Novopečena gospođa Theroux ostvarila je svoj san i konačno postala mama i to u 47. godini života, prenosi In Touch Weekly.

Izgleda da ovaj friško vjenčani par nije samo vjenčanje držao u tajnosti, a prelijepu vijest o posvajanju šestomjesečne curice već su javili svojim obiteljima. Navodno je par požurio s vjenčanjem kako bi bili u braku kad bi djevojčica stigla u njihov zajednički dom.

Izvor blizak Jen rekao je da je glumica par tjedana prije vjenčanja izjavila da dijete još nije vidjela, ali da je sve dogovoreno i da bi trebali postati roditelji za šest tjedana. U procesu posvajanja pomogla joj je prijateljica i kolegica Sandra Bullock

Jenniferini prijatelji oduševljeni su ovom viješću jer znaju da Aniston već neko vrijeme želi imati svoju "mini verziju" s kojom će moći raditi ženske stvari, ići u šoping i vrtlariti.

Ovoj simpatičnoj glumici zvijezde su se konačno posložile i lijepo je vidjeti da joj se snovi ostvaruju i da uživa u vlastitoj sreći.

>>Vjenčali se Jennifer Aniston i Justin Theroux

>>Evo koga od 'Prijatelja' Jennifer Aniston nije pozvala na svadbu

Komentara 3

ČO
čokoladica
09:57 13.08.2015.

bas mi je drago..nek im je sretno

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:43 13.08.2015.

Nisam je nikad vidio na filmu , očito misli da je genetički inadekvatna kad nema svoje dijete.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:44 13.08.2015.

A što se tiče to mama je isto kao i ja .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije