Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Rozga iskreno:

'Nikad nisam bila toliko sretna i vesela. Pored Stjepana se osjećam kao kraljica'

Jelena Rozga
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
19.09.2015.
u 14:15

Stjepan je jako duhovit, tako romantičan, nisam upoznala romantičnijeg muškarca. On je tako divan i pazi me, kaže pjevačica

– Sa Stjepanom mi se dogodila jedna predivna bajka. Jako sam sretna. Skakala bih od sreće svaki put kad spomenem njegovo ime i baš sam zaljubljena i sretna. On je sad u Meksiku na turneji i  jedva čekam da se vrati i da ga vidim – otkrila je nakon nastupa na Rujanfestu Jelena Rozga za portal scena.hr.

Jelena kaže kako se u ljubavi sa Stjepanom Hauserom baš prepustila.

– Uživam. Osjećam se kao nikad u životu, sretna i vesela.  Stjepan je jako duhovit, tako romantičan, nisam upoznala romantičnijeg muškarca. On je tako divan i pazi me. I mislim da je to ono o čemu svaka žena sanja. Pored njega se osjećam kao kraljica – kazala je Rozga koja je nedavno otkrila da je u vezi s najpoznatijim hrvatskim violončelistom.

Dodala je kako se emocija ne treba plašiti.

– Nikad nisam držala emocije u sebi i nema ništa ljepše od toga, a posebno kad si zaljubljen. Tada ništa nije teško, nikad nisi umoran, uvijek si nasmijan – naglasila je pjevačica. Jelena je otkrila i koju njezinu pjesmu posebno voli Stjepan.

˜– On voli moju staru pjesmu ‘Minut srca tvog’. To je pjesma za njega – romantična je Jelena.

>> Romantična fotografija Rozge i Hausera oduševila obožavatelje

Ključne riječi

Komentara 5

OK
okus
22:22 19.09.2015.

Kak dugo???

RI
rikavac
14:42 19.09.2015.

hahaha Ptas li se sta je sa mladim Huljicem? Tatu si isprobala da se probijes na scenu s mladim si se vucarala mali se zaljubio kad si vidjela da od njega nemas koristi sutnula si ga i ajmo dalje.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:26 24.09.2015.

ovo je najnevjerovatniji par ikada. Ona pjeva narodnjake po kavanama i svadbama, on svira ozbiljnu muziku. Nema tu buducnosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije