Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naga uz bazen

Gwyneth Paltrow provela romantičan vikend s novim dečkom

gwyneth
Foto: Instagram
1/10
07.08.2014.
u 07:59

Poznata glumica provela je romantičan vikend s Bradom Falchukom, autorom popularne serije Glee

Čini se kako je Gwyneth Paltrow pronašla novog dečka, nakon što je prije nekoliko mjeseci objavila kako se razvodi od Chrisa Martina, frontmena Coldplaya.

Hollywoodska glumica navodno je provela romantičan vikend s Bradom Falchukom, autorom popularne serije "Glee". Par je u luksuznom odmaralištu u Utahu proveo tri dana, nakon čega je 41-godišnja Gwyneth otišla u East Hampton gdje se susrela s bivšim suprugom.

Gwyneth je viđena kako leži u toplesu uz Falchuka pokraj privatnog bazena. Vjeruje se kako je par proveo dugi vikend u odmaralištu gdje noć stoji 8000 dolara, a smatra se jednim od najromantičnijih mjesta u SAD-u, gdje gosti imaju čak i krevete na krovovima kako bi spavali pod zvijezdama.

Paltrow i 43-godišnji Falchuk poznaju se od 2009. godine, kada je glumica nastupila u jednoj od epizoda serije "Glee".

Falchuk iza sebe ima desetogodišnji brak, koji je "punuo" 2013. godine te iz njega ima dvoje djece.

>>'Očito je da se vole i uvijek će se voljeti'

>>Gwyneth Paltrow naredala brojne muškarce na svom Instagramu

>>Gwyneth Paltrow htjela je razvod od Chrisa Martina držati tajnim

Komentara 1

LI
liliZG
10:22 07.08.2014.

naga=gola nije isto što i toples, dakle , jel bila gola ili samo u toplesu.... očito da je to jako važno za ovaj članak, pa idemo mak na konac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije