Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutita glumica

Besramni flert: Je li ova fotografija razorila brak Brada i Angie?

Brad Pitt i Selena Gomez
Foto: Instagram
1/5
22.09.2016.
u 09:35

Izvor National Enquirera tvrdi da je Angelina poludjela kad je ugledala sliku Brada i Selene Gomez na Instagramu pjevačice

Nagađanja oko razloga kraha Brangeline ne staju. Na meti sumnji sada je pjevačica Selena Gomez (24) koja je prije nekoliko godina na MTV-jevoj dodjeli nagrada upoznala Brada Pitta.

– Pokucali su mi na vrata i rekli da Brad Pitt želi ući. Pustila sam ga unutra i pokušala izgledati što smirenije i simpatičnije – priznala je Selena prije tri godine u emisiji Ellen DeGeneres.

 

just discussing #TheBigShort 📸-@agentoh

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Kazala je da joj je bilo vrlo neugodno upoznati hollywoodskog zavodnika pa se, čim je Brad otišao, sakrila ispod stola na nekoliko minuta u nevjerici zbog upoznavanja zvijezde.

Selena je na tzv. spornoj fotografiji Bradu prepričala cijelu smiješnu situaciju. Razgovarali su i o filmu The Big Short, gdje su zajedno glumili. Brad je priznao da se njegovoj djeci film jako svidio. 

Izvor National Enquirera tvrdi da je Angelina poludjela kad je ugledala sliku Brada i Selene na Instagramu pjevačice. Navodno su joj prijatelji rekli da su besramno očijukali, kako piše Telegraph.

Angelina Jolie u utorak je podnijela zahtjev za razvod od glumca. Zajedno su bili 12 godina, od toga dvije u braku. Imali su šestero djece, a glumica sada želi puno skrbništvo nad njima.

>> Fatalna Francuskinja na meti: Detektiv otkrio Bradovu vezu s Marion Cotillard

Komentara 4

Avatar KalebJosua
KalebJosua
10:20 22.09.2016.

Spasavati obitelj je izgleda teze nego spasavati svijet!!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:16 23.09.2016.

dajte razmislite prirodno i trezveno. Pa tko bi, osim ako je totalno financijski ovisan o doticnoj, (sto Pitt definitivno nije) ostao u vezi s hipohonderskim kosturom poput Jolie?

NE
nemanatrag
07:27 23.09.2016.

I ja sam poznati zavodnik sa dugim stažom....radim u Zavodu za zdravstvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije