Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogata pjevačica

Janet Jackson zaradila svoju prvu milijardu!

'Singer Janet Jackson arrives at amfAR\'s Cinema Against Aids Gala during the 65th Cannes Film Festival at Hotel du Cap-Eden-Roc in Antibes, France, on 24 May 2012. Photo: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL'
'Hubert Boesl/DPA/PIXSELL'
23.05.2013.
u 11:07

Popularna 47-godišnjakinja većinu novca zaradila je prodajom albuma, turnejama, ali i ulogama u filmovima poput "Luckastog profesora II"

Janet Jackson zaradila je svoju prvu milijardu. Njezino bogatstvo premašilo je vrijednost od milijardu dolara i to nakon duge karijere u glazbenoj industriji. 

Popularna 47-godišnjakinja većinu novca zaradila je prodajom albuma, turnejama, ali i ulogama u filmovima poput "Luckastog profesora II". 

Tako je od koncertnih turneja zaradila 458 milijuna dolara, 304 milijuna zaradila je glumom u filmovima, 268 milijuna od prodaje albuma i oko 81 milijun putem sponzorskih ugovora. 

>> Janet Jackson povlači se sa scene i okreće islamu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije