Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje u tajnosti

Janet Jackson još se lani udala za milijardera iz Katara

Janet Jackson
Reuters/PIXSELL
26.02.2013.
u 09:37

Iako je Janet u prosincu najavila zaruke sa svojim 37-godišnjim dečkom, navodno se udala prošle godine, a sve je prošlo u tihom i privatnom okruženju

Nakon što je Janet Jackson najavila zaruke sa svojim dečkom Wissamom Al Manaom u prosincu, odmah su počela nagađanja o njihovu vjenčanju. No, prema Entertainment Tonightu, 46-godišnja pop-zvijezda već se udala za 37-godišnjeg milijardera iz Katara. Vjenčanje se navodno dogodilo još prošle godine, a prošlo je u tihom i privatnom okruženju.

– Naše vjenčane darove jedno drugome poklonili smo u dobrotvorne svrhe za djecu. Cijenili bismo kada bi se naša privatnost poštovala i kada bi nam bilo dopušteno da uživamo u slavlju i sreći – izjavio je par.

Inače, ovo je treći brak Janet Jackson. Ranije je bila u braku s Jamesom DeBargeom i Renéom Elizondom.

>> Janet Jackson se zaručila i udaje se 2013. u Kataru

Ključne riječi

Komentara 2

SE
sestrićna
11:12 26.02.2013.

ljubav ne pita ni za american ni za visa ni za diners--

KA
karambita
14:21 26.02.2013.

Kakva ljubav, kakvi bakraci....lova je u pitanju...sto se nije "ZALJUBILA" u nekog siromaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije