Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno zajedno

Ivan Todorić i Milica Mihajlović ljubavi dali novu šansu

todorić mihajlović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
02.01.2014.
u 10:05

Na proslavi Miličinog rođendana u Beču ponovno je zaiskrilo, a par je nedavno viđen kako uživa na zagrebačkom koncertu Đorđa Balaševića

Iako su u srpnju prekinuli četverogodišnju vezu, Ivan Todorić i manekenka Milica Mihajlović odlučili su svojoj ljubavi dati novu šansu, piše Story.

Na proslavi Miličinog rođendana u Beču ponovno je zaiskrilo, a par je nedavno viđen kako uživa na zagrebačkom koncertu Đorđa Balaševića.

Predsjednik Nadzornog odbora Agrokora, 30-godišnji Ivan i godinu dana mlađa srpska manekenka Milica za doček Nove godine otputovali su u Las Vegas, gdje su daleko od očiju javnosti uplovili u 2014. godinu.

>>Ivan Todorić i Milica Mihajlović prekinuli nakon četiri godine!

Komentara 3

BI
BILAlegenda
14:21 02.01.2014.

Tatin sin po profesiji

HA
haniball
13:46 02.01.2014.

Sad mi je odmah lakse..

OB
Objektivno...
22:59 02.01.2014.

Bratstvo & jedinstvo na najbogatiji način

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije