Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio unuka

Ima samo 43 godine, no ovaj slavni reper postao je djed!

snoop dogg
Foto: Instagram
15.01.2015.
u 11:54

Sretnu vijest objavio je na Instagramu. Corde Broadus, najstariji sin 43-godišnjeg repera, postao je otac

Možda vam je teško povjerovati, no Snoop Dogg postao je djed.

Sretnu vijest objavio je na Instagramu. Corde Broadus, najstariji sin 43-godišnjeg repera, postao je otac. Mladić je sina nazvao Zion. Ponosni Snoop objavio je da obožava dječaka, a sve popratio fotografijama mladih roditelja i bebe. Corde ima 20 godina.

Uz njega, Snoop i njegova supruga roditelji su 17-godišnjeg Cordella i 15-godišnje Cori. Zaposleni djed trenutačno radi na brojnim projektima, no sigurni smo da će pronaći malo vremena za svog unuka.

>>Snoop Dogg i PSY snimili 'Hangover'

>>Snoop Dogg stigao u Hrvatsku zbog slavnog dubrovačkog vjenčanja!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:57 15.01.2015.

Zakaj je to cudno? Puno je crnaca i crnkinja u Americi koji su djedovi i bake ispod 40 godina. Doslovno ne poznam niti jednu crnkinju stariju od 18 koja nema bar jedno dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije