Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa s obitelji

Idiličan odmor poznate glumice na Pelješcu

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
1/7
15.07.2016.
u 11:14

Već neko vrijeme Bojana sa suprugom Enesom Vejzovićem i njihovom djecom Raulom i Zoe uživa na Pelješcu na kojem imaju obiteljsku vikendicu

Prošlo ljeto glumici Bojani Gregorić Vejzović bilo je radno zbog snimanja serije “Horvatovi”, no ovo je rezervirala za obitelj. Već neko vrijeme sa suprugom glumcem Enesom Vejzovićem i njihovom djecom Raulom i Zoe uživa na Pelješcu na kojem imaju obiteljsku vikendicu.

Da je u trendu i na plaži, Bojana je dokazala crvenim ružem koji ne skida ni dok se sunča, ali i velikim modernim šeširom kojim čuva lice od štetnih sunčevih zraka. – Obično nosim ono za što mislim da mi dobro pristaje i ne slijedim slijepo trendove. Moda je beskrajno zabavna – rekla nam je nedavno.

 

Peljesac,Mala Kremena❤️ #Croatia#Peljesac#actress

A photo posted by @bojana.gv on

 

Malo bracno/glumacko sijeeelooo🍷🍸🍺🍻🍻...#injamaskovic#franomaskovic#actresslife

A photo posted by @bojana.gv on

>>Nina Badrić i Bojana Gregorić Vejzović uživale u piću

Komentara 2

Avatar Britko
Britko
12:45 15.07.2016.

Poznata je ko svinja u Teheranu.

M3
Miške 3
09:28 16.07.2016.

A postoji li neka koja nije "poznata", "slavna", "popularna" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije