Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama od formata

Humana i lijepa: Drew Barrymore oduševljava svojim curicama

drew barrymore
Foto: Instagram
13.06.2014.
u 13:54

Lijepa Drew Barrymore majka je dvije preslatke djevojčice, s kojima je pozirala te fotografiju postavila na svoj Instagram...

Lijepa Drew Barrymore majka je dvije preslatke djevojčice, s kojima je pozirala te fotografiju postavila na svoj Instagram. Osim što su njezine slatke šarmerice osvojile sve, Drew je poslala i jednu humanu poruku. Naime, pozirala je u majici koja poručuje: 'Mother of Dragons'.

Naime, kupnjom majice skupljaju se sredstva koja pomažu djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi pronaći posao u njihovom Los Angelesu. Drew je poslala humanu poruku te pozdravila svrhu prodaje majica.

>>Drew Barrymore rodila je djevojčicu. Evo kako ju je nazvala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije