Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narcisoidan glumac

Hugh Grant tražio veću plaću jer je mislio da je prezgodan za ulogu

'Actor Hugh Grant during the British Grand Prix at Silverstone Circuit, Silverstone. Photo: Press Association/Pixsell'
'David DaviesPress Association/Pi'
13.04.2014.
u 16:07

Tada 33-godišnji Grant smatrao je da je prezgodan da bi glumio mladića koji nema sreće u ljubavi pa je na ponuđeni honorar od 315 tisuća kuna tražio dodatnih 35 tisuća, no nije ih dobio.

Zbog svoje narcisoidnosti britanski glumac Hugh Grant skoro je ostao bez uloge u komediji “Četiri vjenčanja i sprovod” koja mu je prije 20 godina donijela svjetsku slavu.

Naime, tada 33-godišnji Grant smatrao je da je prezgodan da bi glumio mladića koji nema sreće u ljubavi pa je na ponuđeni honorar od 315 tisuća kuna tražio dodatnih 35 tisuća, no nije ih dobio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije