Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole mlađe

Hrvatice presudile - On je najpoželjniji muškarac na hrvatskoj sceni

Filip Juričić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/8
05.09.2014.
u 09:16

Iako je svjestan da je ženama jedan od najzgodnijih glumaca, 32-godišnji Zagrepčanin skromno kaže kako mu to nije najvažnije.

U opsežnom britanskom istraživanju o ukusu žena kad su muškarci u pitanju, rezultati su bili iznenađujući.

Gotovo 80 posto Britanki izjavilo je da im muškarci kao James Bond – Daniel Craig ili zvijezda Igre prijestolja Kit Harrington nisu uopće poželjni.

Umjesto njihovih mišićavih tijela, Britanke biraju muškarce kao što su Colin Firth ili Robbie Williams. Još otkad je utjelovio ulogu gospodina Darcyja u “Dnevniku Bridget Jones”, Firth je ženama neodoljiv. Možda nema savršeno tijelo, a već je uhvatio i 53 godine, no njegov je šarm nenadmašan.

15 odabranih

Na listi najpoželjnijih muškaraca našli su se i Leonardo DiCaprio i Robert Pattinson, a kod svih njih žene prije svega ističu osebujan karakter, smisao za humor, ležernost i simpatičan osmijeh. A kako stvari stoje na našoj sceni? Na našem portalu objavili smo anketu sa 15 muškaraca domaće scene čija se imena često spominju u kontekstu najprivlačnijih. A rezultati su ipak malo drukčiji od britanskih. Rezultati ankete do četvrtka navečer pokazali su da Hrvatice ipak vole mlađe muškarce i to posebno glumce. Zato se na prvom mjestu sa 27 posto glasova našao glumac Filip Juričić, zvijezda sapunica, kojeg i sada gledamo u jednoj – Vatrama ivanjskim. Iako je svjestan da je ženama jedan od najzgodnijih glumaca, 32-godišnji Zagrepčanin skromno kaže kako mu to nije najvažnije.

Sa 25 posto glasova slijedi ga njegov kolega Goran Bogdan. Većina ga pamti po ulozi u “Sonji i biku”, a vjerojatno dosta žena misli da je i karakterom sličan, nježan, romantičan, šarmantan...

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Ništa od toga nema, kaže, no laska mu titula

S druge strane, on na titulu najpoželjnijeg Hrvata odmahuje rukom.

– Laska mi jer je kompliment, ali u biti nemam od toga ništa. To je čak pomalo banalno i ni na jedan način me ne definira – kaže 34-godišnji glumac iz Širokog Brijega. Niz zgodnih glumaca prekida jedan glazbenik, i to sa svjetskom karijerom. Član dvojca 2CELLOS Stjepan Hauser sve je češće pri vrhu najzgodnijih Hrvata.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Glazbenik smatra da ga žene vole jer je strastven

– Mislim da se možda pale na malo lude muškarce. A onda još k tomu i ta energija i strast koju unosim dok sviram – pretpostavljam da misle da bi tako bilo i u krevetu – kaže 28-godišnji Puljanin i dodaje: – A u krevetu bi strasti bilo još i više. Nakon takvog odgovora, tko bi mu zamjerio visoko mjesto na listi najpoželjnijih.

Njega u stopu slijedi glumac Ivan Herceg kojeg ćemo uskoro gledati u novoj seriji “Kud puklo da puklo” u kojoj će 32-godišnji Zagrepčanin glumiti svećenika. S obzirom na poslovicu “zabranjeno je voće najslađe”, vjerojatno će nakon te uloge postati još poželjniji. A da su glumci iz sapunica ženama posebno interesantni, dokazuje i ostatak vruće liste na kojoj su Janko Popović-Volarić i Robert Kurbaša.

Iako su na našoj listi bili i stariji muškarci poput vječnih zavodnika 59-godišnjeg Frane Lasića i 61-godišnjeg Vlade Kalembera, samo je jedan posto glasačica na našem portalu njemu dalo glas. Ni pripadnici drugih zanimanja poput TV kuhara Mate Jankovića i pisca Hrvoja Šalkovića nisu prošli bolje. Kao ni mišićavi ljepotani poput Viktora Drage. Očito su Hrvaticama mladi glumci slabe točke.

>>Što je muškarac bez brade? Filip Juričić svoju sređuje trimerom s laserom

>>Robert Pattinson proglašen najseksi muškarcem na svijetu

Komentara 19

NT
nije_to_samobor
09:57 05.09.2014.

Žene koje znaju biraju muškarce koji mogu. Od navek.

DC
dubravko.crnjak
11:42 05.09.2014.

Je, je i Drago Diklić :)

SE
sestrićna
12:37 05.09.2014.

tako zgodnih ima u svakom kafiću barem nekoliko ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije