Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aukcija za pomoć

Harrison Ford dokazao da je na strani dobra

'Harrison Ford.AFI Life Achievement Award to Mike Nichols.Sony Studios Lot.Culver City, California Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
01.04.2016.
u 10:20

Ford (73) je potpisao i donirao jaknu Hana Sola koju je nosio u sedmom nastavku serijala "Sila se budi" kako bi pomogao prikupljanju novca za istraživanje epilepsije

Smeđa kožna jakna koju je Harrison Ford kao Han Solo nosio u "Ratovima zvijezda" bit će prodana na aukciji za pomoć u istraživanju epilepsije.

Ford (73) je potpisao i donirao jaknu Hana Sola koju je nosio u sedmom nastavku serijala "Sila se budi" kako bi pomogao prikupljanju novca za istraživanje epilepsije. Slavni je glumac nedavno objavio da njegova kći Georgia (26) pati od te bolesti.

Harrison je rekao da je impresioniran radom odjela za epilepsiju i epileptične napadaje u Medicinskom centru Langone pri newyorškom sveučilištu. – Nadam se da će ova jakna osigurati dodatna sredstva za istraživanje. Suprotno od ciničnog Hana Sola, imam dobar osjećaj kada su posrijedi ovakve stvari – rekao je Ford.

Početna cijena je 33.000 dolara, a internetska aukcija traje do 11. travnja.

>> Ovo je fotografija planetarno popularnog glumca iz mlađih dana zbog koje je 'poludio internet'

Ključne riječi

Komentara 1

KS
krao_sam
11:11 01.04.2016.

nek dodje u hr pa nek odluci na kojoj strani zla bi bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije