Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna drama

Gwyneth Paltrow puši i pije alkohol zbog Chrisa Martina

gwyneth paltrow
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
14.11.2014.
u 22:18

Nakon što se pomirio s Jennifer Lawrence, Gwyneth je u depresiji...

Gwyneth Paltrow sve se teže nosi s novom ljubavi svog bivšeg supruga Chrisa Martina.

Nakon što se pomirio s Jennifer Lawrence, Gwyneth je u depresiji. - Nikad je nismo vidjeli ovakvu.  Glumi da je jaka i da može biti sretna bez muškarca, ali očito ne može prihvatiti da joj bivši suprug voli drugu, kažu prijatelji.

Dodali su i da je Paltrow počela piti i pušiti zbog ljubavnih problema. Gwyneth i Chris proveli su 11 godina zajedno u braku i roditelji su dvoje djece.

>>Chris Martin i Gwyneth Paltrow pred pomirenjem?

>>Chris Martin i Jennifer Lawrence se pomirili unatoč Gwyneth Paltrow

Komentara 1

DE
denihr
11:17 17.11.2014.

Oduvijek je nemoguća i razmažena i čim nije u prvom planu radi ekscese . Pa ona je varala Chrisa i na kraju ga i ostavila .Mislila je da će zauvijek puzati za njom . Sad samo glumata da ostane u da ostane u centru paznje tabloida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije