Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj bilo dovoljno

Neuspjeli izazov: Slavna glumica odustala od preživljavanja s 200 kuna tjedno

Gwyneth Paltrow
Foto: DPA/PIXSELL
1/7
18.04.2015.
u 19:28

Već na samom početku izazova glumica se našla na meti kritičara jer je skromnim iznosom nepromišljeno kupovala namirnice.

Američka glumica Gwyneth Paltrow prošli tjedan prihvatila je izazov poznatog kuhara Maria Batalija koji ju je nominirao da se priključi projektu koji je trebao podići svijest o tome da milijuni Amerikanaca obitelj prehranjuju sa samo 29 dolara što je otprilike 200 kuna

Ipak slavna glumica od izazova je odustala već četvrti dan. 

-Kao što sam i sumnjala, izdržali smo samo četiri dana. Ja sam pukla i pojela malo piletine i svježeg povrća i ako ćemo biti potpuno iskreni pola vrećice bombona. Moja perspektiva o tome koliko je teško pojesti cjeloviti zdravi obrok s tolikim budžetom zauvijek se promijenila u samo nekoliko dana, a s tim se izazovom 47 milijuna Amerikana susreće svakog dana, tjedna i godine- napisala je Gwyneth na svom blogu.

Iako je sedmodnevni izazov završila tri dana ranije, glumica nije u potpunosti razočarana svojim pothvatom.

-Za svoj pokušaja ispunjenja ovog izazova dajem si trojku-dodala je Gwyneth koja se već na samom početku našla na meti kritika.

Skromni iznos trošila je na kupovinu limeta i raznog bilja, koje je iako zdravo, uopće nije zasitno.

Osim Gwyneth izazovu su se priključili i američka pjevačica Debbie Harry te britanski glazbenik Sting koji će, nadamo se, u ispunjenju ovog izazova biti uspješniji.

>>Slavna glumica uči kako preživjeti tjedan sa 200 kuna

>>Gwyneth Paltrow i Chris Martin zajedno se odmaraju u Meksiku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije