Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužan kraj

Gorden Kaye zadnje dvije godine borio se s demencijom i bio je usamljen

Gorden Kaye
Foto: YouTube screnshot
1/5
25.01.2017.
u 14:45

Članovi obitelji glumca kojeg pamtimo po ulozi Renéa u seriji "Allo, Allo" kažu da ih Gorden nije mogao prepoznati. Gorden je preminuo u ponedjeljak u domu za starije i nemoćne

Zvijezda serije "Allo Allo" 75-godišnji glumac Gorden Kaye posljednje dvije godine borio se s demencijom, bio je smješten u domu za stare i nemoćne i nije bio u stanju prepoznati članove svoje obitelji.

Daily Mail piše da je glumac preminuo nakon što su mu u ponedjeljak otkazali bubrega, a članovi njegove obitelji kažu kako je smrt u njegovom slučaju bila spas jer je Rene jako patio.

- Nisam previše tužan jer je njegova smrt blagoslov. Nije bilo šanse da se oporavi - za Daily Mail je kazao Raymound Shuttleworth, suprug Gordenove rođakinje Sheile. Dodao je kako je bilo teško gledati Gordena u takvom stanju u kojem nije nikoga mogao prepoznati.

- Nije imao braće ni sestara, imao je tek nas nekoliko rođaka. Bio je jako usamljen i to je tužno - kaže Raymound. Gorden je sebe uvijek opisivao kao stidljivu osobu, pogotovo u periodu kada je bio dječak.

Glumac kojeg pamtimo po ulozi Renéa u genijalnoj seriji "Allo, Allo",u knjizi o svom životu naziva "René i ja" otkrio je niz nepoznatih činjenica o sebi, a javnost je najviše iznenadilo njegovo priznanje da je homoseksualac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije