Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon dobra uloga

Goran Višnjić glumit će u trilogiji "Millenium" koju režira D. Fincher

Goran Višnjić
Pixsell
10.02.2011.
u 11:45

Hrvatski glumac dobio je ulogu u dugoočekivanoj američkoj ekranizaciji trilogije Stiega Larssona "Muškarci koji mrze žene".

Poslije nekoliko godina zatišja u karijeri stigla je uloga koja bi mogla 38-godišnjeg Gorana Višnjića vratiti u pravu akciju. Naime, poznati Šibenčanin kojeg je u SAD-u zauvijek obilježila uloga doktora Kovača u serijalu “Hitna služba” glumit će u novom filmu redatelja Davida Finchera. Riječ je o američkoj ekranizaciji trilogije “Muškarci koji mrze žene” Stiega Larssona kojoj je radni naslov “Millenium”.

Višnjić će glumiti Dragana Armanskyja, direktora Milton osiguranja i šefa glavne junakinje, hakerice Lisbeth Salander, koju glumi mlada 25-godišnja američka glumica Rooney Mara. U glumačkoj su ekipi i Britanac Daniel Craig, Robin Wright i Christopher Plummer. Snimanje filma trebalo bi početi uskoro, a u kina stiže potkraj ove godine. Posljednji je veliki projekt koji je Višnjić snimao BBC-ova znanstveno-fantastična mini serija “The Deep” u kojoj glumi s Minnie Driver i Jamesom Nesbittom.

– Već sam se susretao sa specijalnim efektima na snimanju “Hitne službe” i nekih filmova, ali ovo je prvi put da sam ispred sebe morao zamisliti različita stvorenja, poput divovske lignje, kitova i slično – opisao je Višnjić u intervjuu za BBC svoja iskustva sa snimanja serije koja je brzo pokopana negativnim kritikama. Iako je najavljivana kao veliki televizijski spektakl, Britanci su je nazvali “negledljivom i previše apsurdnom da bi se mogla shvatiti ozbiljno”. Nadajmo se da će Goran Višnjić u rukama slavnog redatelja Davida Finchera napokon imati više sreće.

Komentara 6

JA
jankoprekobrda
12:12 10.02.2011.

Moze on glumiti ili glumatati gdije hoce ali ostaje ljudska gnjida, napravi kcer pa je ne priznaje i ne posijecuje to je bijedno i nema opravdanja.

KA
Karla
14:20 10.02.2011.

Svaka čast! Lijepo je imati takvog glumca! A prema svojoj kćeri zaista je više nego izdašan velikom alimentacijom. Tako se je i njena mama uhljebila za cijeli život - nije to bilo slučajno nego planski i propračunato. Iskoristila je svoje dijete za osobnu korist. Sram ju bilo!

MA
mare0801
14:34 10.02.2011.

oni koji su čitali znaju da je direktor \"Milton\" osiguranja Dragan Armanskij,čovjek pedesetih godina zbrkanog bosansko-hrvatsko-židovsko-grčkog porijekla,ozbiljan obiteljski čovjek,zbunjen simpatijom koju osjeća prema neprilagođenoj Salander.Uopće ne vidim Višnjića u toj ulozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije