Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATMOSFERA SA SNIMANJA

Golicanje mašte: Lidija Bačić seksi je i kada snimanje spota ne ide 'po špagi'

Lidija Bačić
Foto: YT screenshot
1/10
27.11.2016.
u 15:36

U jednom trenutku vidi se kako je imala problema s vinom...

Sigurni smo kako spotovi Lidije Bačić mame mnoge uzdahe, a ako ste se ikada pitali što se događa tijekom snimanja scena Lidija se potrudila odgovoriti i na to pitanje.

Nedavno je objavljen spot za njezinu pjesmu "Kompas", a sada se može pogledati i kakva je atmosfera bila tijekom snimanja. U "Making ofu" možemo vidjeti scene namještanja, što ekipa radi u pauzama i s kakvim se sve nevoljama suočila Lidija.

U jednom trenutku vidi se kako je imala problema s vinom, koje je za potrebe spota morala popiti. Izgleda da joj se okus nimalo nije svidio. 

>> Kolažom seksepilnih fotografija Lidija Bačić zahvalila obožavateljima

Ključne riječi

Komentara 6

IM
Immanuell
18:07 27.11.2016.

Ajd više prestanite s pokazivanjem sisa i guzica Lidije Baćić, postalo je degutantno. Ako ta ženska to podržava onda čemu uopće glazbena karijera......

Avatar Hazl113
Hazl113
22:59 27.11.2016.

Baš me zanima kako će izgledati za 10 god.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
10:09 28.11.2016.

Kad izgubis kompas (duh) skidas se da bi privukla one koji su takoder izgubili kompas!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije