Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolazi i prinova

George i Amal Clooney posvajaju dijete iz ratom opustošene zemlje?

george clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
19.11.2014.
u 07:45

Nadaju se da će posvojenje djeteta iz zemlje kao što je Sirija privući pozornost na djecu i tragedije koje im se događaju u ratu...

Iako su se tek vjenčali, Amal i George već planiraju budućnost u kojoj vide i jedno dijete.

Zgodni par mogao bi ubrzo dobiti i prinovu u obitelji. Prema pisanju Woman's Day Magazinea, glumac i odvjetnica planiraju posvojiti siroče iz neke ratom opustošene zemlje.

Nadaju se da će posvojenje djeteta iz zemlje kao što je Sirija privući pozornost na djecu i tragedije koje im se događaju u ratu. Međutim, u Siriji nije dopušteno strancima da posvajaju njihovu djecu.

George i Amal vjenčali su se u rujnu u Veneciji.

>>Amal Alamuddin i George Clooney na jako neobičnom medenom mjesecu

>>Oženio se George Clooney!

Komentara 6

TT
tik tak
09:00 19.11.2014.

Pa meni se cini da bi logicnije bilo imati svoje dijete a tek nakon toga posvojeno ali možda sam ja staromodan i zaostalih svjetonazora!!!

U1
ursus_1212
10:02 19.11.2014.

A zašto ga jednostavno ne kupe kao Elton John i njegov prika ??

TT
tik tak
10:26 19.11.2014.

Hahahaha jesu li oni uopce konzumirali brak kad su u tako kratkom periodu zakljucili da ce kupiti umjesto roditi dijete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije