Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvrsno

Franka Batelić ima novu frizuru, kako vam se sviđa?

franka batelić
Foto: Instagram
1/5
29.12.2014.
u 07:51

Vedranov i Frankin domaćin je košarkaš Bojan Bogdanović koji je nedavno prešao u Brooklyn Netse

Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka ove su se zime odlučili počastiti putovanjem u New York.

Njihov domaćin je košarkaš Bojan Bogdanović koji je nedavno prešao u Brooklyn Netse, a svi zajedno otišli su u poznati restoran Thao na Manhattanu, gdje često izlaze i brojne svjetske zvijezde.

Franka je s dečkima večerala, a potom se i fotografirala te pokazala novu frizuru. Prelijepa pjevačica sjajno izgleda u svakom izdanju, pa tako i ovom.

>>Ova fotografija Vedrana Ćorluke raznježila je mnoga srca

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:48 29.12.2014.

Tko je Franka Batelic, daleko od prelijepe osobe, da zasluzuje komentar u hrvatskim dnevnim novinama? Kerluk (ili corluka, zavisno od izgovaranja muslimanskog imena) je prebolio curu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije