Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avanturistička drama

Evo kako izgleda kada se DiCaprio bori za surovo preživljavanje. Stigao trailer 'Povratnika'!

DiCaprio
Foto: Promo foto
1/6
21.07.2015.
u 14:47

Teaser posljednjeg filma glumačkog velikana Leonarda DiCaprija konačno je pušten u javnost i već na prvu jamči dobru zabavu onima avanturističkog duha

Obožavateljice hollywoodskog šarmera Leonarda DiCaprija jedva su dočekale da se njihov miljenik ponovo pojavi na velikom platnu. Novi film DiCaprija u kina bi trebao stići početkom sljedeće godine, a do tada svi njegovi fanovi mogu uživati u službenom traileru filma "Povratnik" koji je konačno pušten u javnost. 

Film je temeljen na istinitoj priči,a prikazuje surovo preživljavanje lovca Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) nakon krvničkog napada medvjeda i izdaje člana tima Johna Fitgeralda (Tom Hardy) koji je lovca ostavio da umre. Radnja filma smještena je duboko u divljini Sjeverne Amerike gdje su šanse za preživljavanje nakon takvih nezgoda gotovo minimalne.

Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom Fitzgeraldu ne jenjava.

"Povratnika" je režirao proslavljeni redatelj i oskarovac Alejandro González Iñárritu. U ostalim glavnim ulogama nalaze se Domhnall Gleeson, Will Poulter i Lukas Haas.

Hoće li ova uloga DiCapriju konačno donijeti toliko očekivani zlatni kipić u ruke, tek predstoji vidjeti.

>>Leonardo DiCaprio pretvorio svoj otok i nekoliko grebena u ekološku oazu

>>On je neokrunjeni kralj Hollywooda!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije