Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrena podrška

Evo kako pobjedu Hrvatske slave bolje polovice naših nogometaša!

djevojke nogometaža
Foto: Instagram
1/4
22.06.2016.
u 11:11

Presretna Josipa Perišić nakon pobjede na Instagramu je objavila kratak video u kojem pokazuje kako se slavi pobjeda, a oduševljenje potezom svog supruga nije krila ni Vanja Kalinić

Slavilo se sinoć u Bordeauxu nakon pobjede naše reprezentacije nad Španjolskom, a među tisućama navijača pozornost su plijenile naše nježnije polovice naših Vatrenih. 

Osim na tribinama supruge i djevojke naših nogometaša podršku svojim partnerima pružile su i putem društvenih mreža.

Najsretnije su sinoć zasigurno bile supruge Ivana Perišića i Nikole Kalinića jer su upravo njihovi partneri postigli golove za našu reprezentaciju. 

 

Ovako se slavi pobjeda🔴⚪️🔵

Video koji objavljuje @joop8

Presretna Josipa Perišić nakon pobjede na Instagramu je objavila kratak video u kojem pokazuje kako se slavi pobjeda, a oduševljenje potezom svog supruga nije krila ni Vanja Kalinić koja je suprugov zgoditak na Instagramu popratila uz objavu 'alo lusi nije šala ...Ibra junior'.

 

alo lusi nije sala ...ibra junior 👌👌👌 @najluda

Fotografiju objavljuje vanjakalinic💫💫💫 (@vanjakalinic)

Svoju navijačku energiju na tribinama su udružile i djevojka Matea Kovačića Izabel Andrijanić, Ćorlukina Franka Batelić i partnerica Tina Jedvaja Dina Dragija. -Najbolja podrška- napisala je Izabel pored fotografije na kojoj pozira s Frankom i Anom. 

 

🇭🇷🇭🇷🇭🇷 #bestsupportcrew

Fotografiju objavljuje Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic)

Pobjeda Hrvatske slavila se i u domu Ivana Rakitića. Njegovoj supruzi Raquel Mauri sinoćnja utakmica zasigurno je najteže pala jer se morala odlučiti hoće li navijati za rodnu Španjolsku ili za supruga koji brani boje naše domovine. Na kraju utakmice prelijepa Raquel čestitala je Ivanu na borbenosti dirljivom objavom na Instagramu.

-Čestitam ljubavi, jako sam sretna zbog vašeg truda, upornosti i odricanja. Uvijek ćemo te podržavati, vole te puno tvoje princeze- napisala je Raquel uz preslatku fotografiju na kojoj malena Althea gleda svog tatu na TV ekranu. 

>>Među najljepše svrstali su supruge i djevojke vatrenih

Komentara 4

SE
sestrićna
11:35 22.06.2016.

bilo bi u redu da su i one navele imena sponzora na dresovima ...

AO
admini_obrišite_si_mami
13:14 22.06.2016.

A njihovi susjedi? Kaj oni rade?

CO
Cosinus
17:25 22.06.2016.

Oduvijek su se žene zvale "ljepše polovice", a sada se zovu "bolje polovice"? Glupost nema granice nego samo nastavlja galopirati dalje. Ako su bolje onda su valjda po tome i pametnije. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije