Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najstariji trik

Evo kako je uspješna odvjetnica 'ukrotila' najpoznatijeg hollywoodskog neženju

george clooney
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/6
28.04.2014.
u 15:53

Britanska odvjetnica Amal Alamuddin promijenila je odluku Georgea Clooneya da se nikada više neće ženiti

George Clooney dugo je tvrdio kako se više nikada neće ženiti, no zbog britanske odvjetnice Amal Alamuddin promijenio je mišljenje. Uspješna pravnica najpoznatijeg hollywoodskog neženju ipak nije zaintrigirala samo zbog zajedničkih humanitarnih pogleda na svijet već se poslužila starim trikom – pravila se nedostižnom, bar tako tvrdi dobro obaviješten izvor.

– Clooney ju je pozvao na večeru i dvaput ga je odbila rekavši da je prezaposlena, pristala je tek treći put – otkrio je izvor.

Također, nije mu podilazila, iako je Clooney naviknuo da dobije sve što želi.

– Ono što on kod nje voli jest da se prema njemu ponaša normalno. To je vrlo osvježavajuće za njega. I naravno, ona je sjajna odvjetnica za ljudska prava – dodaje izvor.

>>Pao vječni neženja: Clooney pred oltar vodi odvjetnicu sa suđenja Miloševiću

Foto: VLm

Komentara 2

MA
majlena
17:13 28.04.2014.

Što bismo mi bez tvojih insajderskih informacija. Zavisti, i bogu si teška.

LI
lindov
16:25 28.04.2014.

Clooney je gay i to svi znaju u Hollywoodu, i ne samo u LA. Njegovo tkz. vjencanje je cista farsa. Da bi javno obijelodanio da je gay njegova bi popularnost dramaticno pala, a to znaci citav business vezan za njegovo ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije