Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tajnosti

Etan Hawke i Julie Delpy snimili treći nastavak svoje ljubavne priče

julie delpy
06.09.2012.
u 09:02

Nakon 'Prije svitanja' i Prije sumraka' dvoje glumaca, koji su pisali scenarije za oba filma, u Grčkoj su dovršili snimanje i trećeg nastavka koji nosi naziv 'Prije ponoći'

Julie Delpy i Ethan Hawke nisu odoljeli nagovaranjima obožavatelja filmova 'Prije svitanja' i 'Prije sumraka' pa su posljednjih godina vrijedno radili na scenariju za treći nastavak jedinstvene ljubavne priče.

Iako je oboje glumaca uporno demantiralo vijest kako je scenarij dovršen te da bi snimanje trebalo početi krajem ljeta, u javnost je procurila informacija da je snimanje trećeg nastavka već dovršeno u strogoj tajnosti. Film se zove 'Prije ponoći', a snimljen je u Grčkoj ovog ljeta.

Nastavlja se na priču o Francuskinji i Amerikancu koji su se početkom devedesetih sreli u vlaku za Beč i zaljubili. Proveli su nezaboravnu noć i ugovorili sastanak za šest mjeseci u Budimpešti. Ona se nije pojavila, on jest. Opet se susreću u Parizu nakon deset godina na promociji njegove knjige koja je posvećena upravo njoj. Što će biti u trećem nastavku Julie nije otkrila, no natuknula je da priča definitivno neće razočarati njene vjerne obožavatelje.

− Priču nastavljamo deset godina nakon njihova susreta u Parizu. Veliku ulogu u nastavku ove ljubavne priče odigrat će moderna tehnologija, kaže Delpy.

Komentara 1

LP
Lebron Petrovic
10:59 06.09.2012.

Ej grofice Bathori uskoro će te ljubit samo matori !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije