Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KĆi KRALJA FUNKA

Ella Dvornik ponovno šokira obožavatelje

ella dvornik
Foto: Instagram
1/6
19.02.2015.
u 16:23

Lijepa kći pokojnog kralja funka dosad je mnogo puta mijenjala boju kose, nosila leće te mijenjala stajling, no ležerno izdanje prije spavanja izazvalo je brojne komentare

Ella Dvornik voli šokirati svojim izgledom, a čini to čak i kad nema nikakvu namjeru šokirati.

Lijepa kći pokojnog kralja funka dosad je puno puta mijenjala boju kose, nosila leće te mijenjala stajling, no ležerno izdanje prije spavanja izazvalo je brojne komentare.

Napućena usta i velike oči uz poruku "laku noć" natjerale su brojne obožavatelje da pitaju Ellu što se dogodilo. Na Instagramu je objasnila kako je bolesna, dok je na Facebooku bila nešto sarkastičnija te je otkrila da nosi leće.

 

>>Ella Dvornik putuje i uživa u ljubavi sa 13 godina starijim dečkom

>>VIDEO Pogledajte kako Ella Dvornik pleše oko šipke!

Ključne riječi

Komentara 33

SP
spremni0
16:58 19.02.2015.

Lijepa kći..kralj funka..obožavatelji...hahahaha

EP
ephesus
16:58 19.02.2015.

Lijepa kci, kaze Vecernji list..

Avatar pavle27
pavle27
17:18 19.02.2015.

ološ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije