Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrdi njen bivši

Elizabeth Hurley i Bill Clinton bili su ljubavnici?!

elizabeth hurley bill clinton
Foto: Niall Carson/Press Association/PIXSELL
1/9
05.02.2014.
u 18:10

Glumac Tom Sizemore tvrdi da mu je tadašnji predsjednik SAD-a Bill Clinton pristupio i tražio od njega broj zgodne glumice

U javnost je dospjela snimka na kojoj hollywoodski glumac Tom Sizemore tvrdi da su bivši američki predsjednik Bill Clinton i britanska glumica Elizabeth Hurley bili ljubavnici.

Problematični Sizemore, koji se godinama bori s ovisnošću o drogama, na snimci govori da mu je tijekom privatne projekcije filma "Spašavajući vojnika Ryana" u Bijeloj kući tadašnji predsjednik Bill Clinton pristupio i tražio od njega broj zgodne glumice.

Daj mi ga. Ne budi glup, ja sam glavni zapovjednik SAD-a – navodno mu je zaprijetio Clinton te ga natjerao da nagovori Hurley da sjedne u privatni avion koji je poslao po nju.

Hurley je odmah na Twitteru demantirala te tvrdnje.

– Lude priče o meni i Billu Clintonu. Potpuno neistinite. U rukama mojih odvjetnika – napisala je 48-godišnja glumica.

Iako nisu nikad viđeni zajedno u javnosti, Hurley je navodno trogodišnju vezu sa Sizemoreom počela 1992. godine na snimanju zajedničkog filma i to u vrijeme dok je bila u vezi s kolegom Hughom Grantom.

Sizemore tvrdi da su glumica i Bill Clinton vezu održavali gotovo godinu dana, no tada je bivši predsjednik počeo osjećati nešto prema njoj te su prekinuli kako se stvari ne bi zakomplicirale.

Hurley i Clinton dvaput su javno se susreli, a 2010. godine glumica je ispričala da je privlače moćni muškarci, baš poput Billa Clintona.

– Moćni ljudi znaju biti seksi. Obožavam Clintona. Znate, zločest, ali ljubazan, s vrlo seksi glasom – rekla je tada glumica.

>>"Elizabeth Hurley tri je godine sa mnom varala Hugha Granta"

Komentara 5

Avatar gricko101
gricko101
18:51 05.02.2014.

To samo govori koliko su dekadentne te Holyvudske glumičice, od pokojne Marilyn Monroe pa do trenutnih što hoće iskoristiti svoje talente u krive svrhe. Ali to samo govori koliko je truo i pokvaren taj zapad i ono čemu, na žalost, naše elite teže.

DA
davos24
20:01 05.02.2014.

George Bush i Bandar bin-Sultan bili su ljubavnici?!

ĆA
ćaćaća
21:35 05.02.2014.

i clint voli mećavu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije