Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karizma prije svega

Edita Misirić: Razumijem efekt koji na žene ostavlja Onur

EDITA (1)
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/7
06.11.2010.
u 12:00

Lijepa Edita Misirić donedavno je bila zaštitno lice sportske redakcije RTL Televizije. A kako je sada postala voditeljica emisije “Exkluziv Tabloid”, pitali smo je kako se snalazi.

Lijepa Edita Misirić donedavno je bila zaštitno lice sportske redakcije RTL Televizije. A kako je sada postala voditeljica emisije “Exkluziv Tabloid”, pitali smo je kako se snalazi.

Nedostaje li vam sport na novom radnom mjestu?

– Ne, jer sport i dalje pratim. Ali fale mi dečki iz sportske redakcije koje obožavam. No, kako mi je u “Tabloidu” fenomenalno, a s dečkima iz sporta i dalje ispijam kave, sve je u savršenom balansu!

Radite i priloge za novu emisiju. Postoji li neka priča kojom biste se rado zabavili?

– Zanimljiv bi mi bio prilog o ženama vrhunskih sportaša.

Jeste li vi ikad poželjeli biti supruga nogometaša?

– Mrzim predrasude i stereotipe i grozno mi je kad netko kaže, recimo: “Mrzim nogometaše!”. U svakoj djelatnosti ima divnih i pametnih ljudi, pa zašto ne biti i žena nogometaša!?

Jeste li još ovisnica o čokoladi?

– Ako prije spavanja ne pojedem nešto slatko, postajem nervozna. Dakle, jesam!

Jeste li još solo?

– Na tom polju nema ništa novo.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar patriot-2010
patriot-2010
12:18 06.11.2010.

I nije baš lijepa. Inače mogla bi se napravit vrhunska humoristična emisija kada bi se prikazali sve njene gluposti i neznanja koja je izgovorila dok je vodila sportski dio RTL-a (Kitzbühel u Švicarskoj, vatrepolist Sunko .....)

DE
Deprimirani
12:37 06.11.2010.

TAJ ČOVJEK I NJEMU SLIČNI NA TAKVE KAO TI OSTAVLJA SAMO JEDAN DOJAM: IMA PARA I UZ NJEGA SAM SIGURNA DA ĆU DOBRO ŽIVJETI! A ZA SVE DRUGO LAKO ĆEMO ZAR NE?!

Avatar zagrebbbb
zagrebbbb
17:55 06.11.2010.

Tko ovu gura? sigurno ne budala ko ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije