Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva voditeljska postava

Dva voditeljska para Zagrebačkog festivala

ana radišić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
18.01.2016.
u 12:05

Ovogodišnje izdanje Zagrebačkog festivala imat će zanimljivu voditeljsku postavu – ispred i iza bine! Lanjski voditeljski par, Ana Radišić i Nevena Rendeli, i ove će godine svojim glasom i stasom obogatiti program festivala dok će im se iz backstagea javljati reper Ante Cash te Frano Ridjan čije su dosjetke poznate brojnoj radijskoj i televizijskoj publici.

„Zagrebački festival je hrvatska inačica Sanrema“, izjavila je Ana Radišić dodavši kako joj je vođenje ovogodišnjeg festivala posebna čast: „Slušati na jednom mjestu toliko kvalitetnih izvođača veliko je zadovoljstvo. Sretna sam što mi je i ove godine ukazano povjerenje, veselim se ovogodišnjem izdanju kao i voditeljskom društvu, vjerujem da cemo gledateljima priuštiti dva sata pravog glazbenog užitka!“.

Nevena Rendeli također se vraća na festivalsku pozornicu: „Zbog duge tradicije, ali i obnovljenog koncepta, lanjsko vođenje festivala bilo je poseban gušt. Očekuju nas sjajne pjesme, a after party Zagrebačkog festivala sada već ima legendarni status“, zaključuje Nevena kojoj je trčanje, uz hobi, i idealan način pripreme za festival.

Ante Cash, radijski je voditelj i reper poznat po aktualnom hitu „Vakula“, a nedavno je objavio i novi album pod nazivom „Zloćko, a ne zločinac“. „Zagrebački odrezak je šou, zagrebački plavi su prvaci. A Zagrebački festival će stvarno bit festival odlične glazbe, i meni kao purgeru je velika čast da sam jedan od voditelja. Super je što čitatelji u pisanom obliku neće primjetiti da sam pojeo sve samoglasnike u prethodnoj rečenici!, duhovito zaključuje Cash koji će biti zadužen za dobru atmosferu u backstageu.

Njemu će se iza bine pridružiti i radijski i televizijski voditelj Frano Ridjan, „jednako glasan, ali se ne gasi“, kako sam sebe voli opisati. "Biti dio vesele ekipe koja će ove godine raditi festival, čast je i veliko priznanje. Zagrebački festival odavno je prešao zagrebačke granice, zbog čega ću se, kao dojdek, osjećati kao doma. Veselim se druženju i odličnoj urbanoj glazbi“, najavio je Frano.

63. izdanje Zagrebačkog festivala na rasporedu je 22. siječnja u dvorani Kornati, s početkom u 20 sati, uz izravan televizijski prijenos. Uz domaća glazbena imena, kao gost festivala nastupit će talijanska zvijezda i dvostruki pobjednik Sanrema, Marco Masini.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima, a ostale novosti Zagrebačkog festivala pratite na službenim web i Facebook stranicama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije