Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU BILI DORASLI ZADATKU

Dianin dugogodišnji zaštitar progovorio o njezinoj smrti i otkrio koga smatra krivim

Princeza Diana
Foto: Dave Thompson/Press Association/PIXSELL
1/4
11.08.2016.
u 12:45

Odjel koji je godinama bio u službi princeze Diane tvrdi kako nikad ne bi dopustili da sjedne u auto za čijim je volanom pijani vozač

Ken Wharfe bio je dugogodišnji službeni zaštitar u službi slavne nesretno preminule princeze Diane. Odlučio je progovoriti o njezinoj smrti za koju krivi ni manje ni više nego tjelohranitelje koji su je čuvali samo 8 tjedana, u usporedbi s njegovim timom koji je štitio Dianu punih 15 godina.

Tvrdi kako nisu bilo dorasli zadatku čuvanja princeze, a još jedna nesretna okolnost bila je u tome što je Diana odbila zaštitu Scotland Yarda, koji imaju visoke standarde u zaštiti kraljevske obitelji.

Tjelohranitelji njezina dečka, Dodija Fayeda, nisu imali iskustva s paparazzima i tretirali su ih kao da ispaljuju metke, umjesto škljocanja fotoaparata. Kobne noći i sam Fayed ohrabrivao je utrku s paparazzima koja je dovela do fatalne nesreće.

Da stvar bude gora, novi glavni zaštitar, koji je zamijenio Kena, bio je zaljubljen u Dianu i kronično smeten njezinom blizinom. Većinu opasnosti s kojima je bila suočena jednostavno nije mogao vidjeti.

– Naš zaštitarski tim nikada ne bi dopustio Diani da sjedne u auto za čijim je volanom pijani vozač. Niti da sjedne bez vezanja – s tugom se prisjeća Ken, sada kada više ništa ne može napraviti.

>> Princ Harry progovorio o depresiji nakon smrti majke

Komentara 5

DU
Deleted user
13:49 11.08.2016.

lazite i dalje mi vam vjerujemo

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:34 11.08.2016.

Rijesio ju je MI-6 i tocka.

TZ
tibold.zvonimir
16:57 11.08.2016.

da se nije pobunila protiv antipjesackih mina, bila bi i danas ziva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije