Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
recept country dive

Dolly Parton: Brak mi je sretan jer suprug i ja nemamo djece

dolly
Pixsell
22.06.2012.
u 16:01

Priznaje da je flertovanje s mlađim muškarcima čini sretnom. - Moj muž nije ljubomoran ako na filmu moram poljubiti drugog muškarca. Dok sam snimala film "Joyful Noise" Jeremy Jordan koji glumi mog unuka flertovao je sa mnom.

Svatko ima svoj recept za sretan brak, a američka country pjevačica Dolly Parton smatra da je njen opstao jer ona i suprug Carl Thomas Dean nisu imali djece ni financijskih problema.

Par se vjenčao u svibnju 1966., a u intervjuu za Daily Mail 66-godišnja Dolly raspričala se o njihovoj 46 godina dugoj bračnoj zajednici.

- Uzajamno poštovanje, zajednički interesi i činjenica da sam često na putu razlozi su zbog kojih smo ostali zajedno toliko dugo. Pomoglo je i to što nismo imali djece ni problema s financijama. Carl i ja nismo imali pritiske s kojima se suočavaju mnogi parovi i koji uzrokuju probleme - kaže Parton te priznaje da je flertovanje s mlađim muškarcima čini sretnom.

- Moj muž zna da ga nikada ne bih povrijedila i nije ljubomoran ako na filmu moram poljubiti drugog muškarca. Dok sam snimala film "Joyful Noise" Jeremy Jordan koji glumi mog unuka flertovao je sa mnom, a meni je to pasalo. Čovjek nikada nije prestar za maštanje - rekla je Dolly Parton.

Ključne riječi

Komentara 3

PI
prava istina
16:37 22.06.2012.

Nisu ona i njen muš sretni, nego je sreća da takovi ljudi nisu imali djece i da je to najbolje i ne daj Bože da su takovi napravili patnju nekom djetetu. Nemaju oni jadni pojma šta je to ljubav a iza njih ostaje pustoš sa puno para. Fuj, kako netko može biti sretan jer nema djece???!!! O Bože oprosti im tu ludost.

GA
gavran
19:12 22.06.2012.

sretna jer nema djece? vjerovatno je to kontra priča...jadna žena..

OB
-obrisani-
16:59 23.06.2012.

Dolly misli da joj je sva sreća u prsima. E nisam čuo gluplje izjave, što smo mi sa djecom nesretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije