Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALENT ZA VALOVE

Dok Gaga usavršava surfanje, dečko joj trči maraton na Aljasci

Lady Gaga (1)
Foto: red dot/splash
1/3
27.08.2011.
u 20:07

Instruktorica surfanja, pišu mediji, nije imala puno posla s 25-godišnjom glazbenicom

Buran je bio ovaj tjedan za 25-godišnju Stefani Germanottu, ili kako je cijeli svijet poznaje, Lady Gagu. Našla se u društvu Beyoncé, Katy Perry i Backstreet Boysa na dopisu kineskog ministarstva kulture. Ured ministra obavijestio je sve medije da pjesme spomenutih izvođača od 15. rujna ne smiju biti distribuirane putem TV-a, radija, interneta ili na bilo koji drugi način dostupne za konzumaciju ili kupnju kineskom narodu zbog nepoćudnosti njihovih poruka.

Nakon toga britanski su mediji otkrili da se Lady Gaga želi ove godine udati za dugogodišnjeg dečka Luca Carla. Već se zna i mjesto vjenčanja. U Lucovu rodnom gradu Omahi, u Century Link Centeru koji prima 18 tisuća ljudi. “Gaga želi svoja mala čudovišta na svojem piru. Bit će to spektakularno”, brbljaju izvori bliski pjevačice. Najavljivala se svadba i prije, no umjesto udaje, Gaga je prekidala pa se opet mirila s dečkom. Zadnje njezine izjave upućuju na to da je ovoga puta sretna u vezi. Protekle su tjedne proveli zajedno na ljetovanju, a onda se Luc uputio na Aljasku, gdje se priključio otvorenom maratonu Moose’s Tooth.

Lady Gaga ostala je u Meksiku s prijateljicama gdje je usavršila surfanje. Na Twitteru je objavila sliku na dasci, a potom su na istu plaži stigli i paparazzi kojima je rado pozirala. Bez šminke i ludih kreacija, potpuno ogoljena s porukom: i savršeno nesavršena Lady Gaga običan je čovjek s nesavršenostima. Budite i vi takvi, draga moja mala čudovišta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije