Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras promocija novog singla

Dečki iz grupe Buđenje: Probleme s obožavateljicama smo riješili tako što smo ih oženili

Buđenje
Foto: Promo
1/3
09.05.2014.
u 13:57

Grupa Buđenje večeras će u zagrebačkom klubu Žabac svojim najvjernijim obožavateljima predstaviti pjesmu "Ne govori više" s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem festivalu u Vodicama.

Grupa Buđenje večeras će u zagrebačkom klubu Žabac svojim najvjernijim obožavateljima predstaviti pjesmu "Ne govori više" s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Pjevač grupe Buđenje Darko Bakić kaže kako je riječ o pjesmi koja govori o kraju jedne veze, koji nužno ne mora biti tragedija nego novi početak.

- Nama je najveća nagrada prihvaćanje od strane publike, a nadamo se da će nam CMC festival u tome pomoći - vele u grupi Buđenje na pitanje što očekuju od festivala u Vodicama. Njihove pjesme redovito se nalaze na listima najizvođenijih na radijskim postajama, ali oni na to skromno gledaju.

- Trudimo se raditi pop glazbu koja ne opterećuje, već potiče emocije i ugodu kod slušatelja. Zadovoljni smo sa zastupljenosti u hrvatskom eteru - kaže Darko. Kako to obično biva s popularnošću obično dolaze i obožavateljice, a dečki iz benda kažu da su oni svoje probleme s "mahnitim" obožavateljicama riješili tako što se se s njima oženili.

Foto: Promo

Iako se obično članovi brojnih bendova bave i drugim poslovima osim glazbe, jer vele da se od glazbe u Hrvatskoj ne može živjeti, dečki iz Buđenja su posvećeni samo njoj.

- Isključivo živimo od plodova glazbe i glazbene proizvodnje na razne načine. Do sad nismo bili ni konobari, a ni stolari, makar inamo simpatije prema nekim od navedenih zanimanja - kaže Darko, a na pitanje maštaju li o duetu s nekim poznatim glazbenikom, odgovara:

- Buđenje je bend s pet vrhunskih glazbenika od kojih se ne zna tko bolje pjeva, pa bi svaki dodatni glas kvario našu idilu. Dueti su nekad opterećenje za bend, ako nisu prirodni i iskreni... Trenutno nismo iskreni ni sa kim...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije