Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca cvijeća

Danny DeVito: S Michaelom Douglasom me zbližila marihuana

danny devito
afp
21.07.2012.
u 15:59

Sredinom 60-tih Danny i Michael upoznali su se u Connecticutu kada su počeli osvajati filmski svijet

Dannyja DeVita i Michaela Douglasa postali su prijatelji sredinom 60-ih kada su počeli svoj filmski uspon u Hollywoodu. – Michaela sam upoznao u Connecticutu, on je bio u hipi fazi poput mene i, naravno, našem je prijateljstvu kumovala marihuana – ispričao je 67-godišnji glumac za Times.

 Danas je Danny aktivan u brojnim organizacijama koje se brinu o očuvanju okoliša i priželjkuje što više filmova s ovakvom tematikom.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
kocen
16:48 21.07.2012.

Danny glumac malo manji rastom od drugih,ali zato velikog srca i uma. Meni jedan od najdražih glumaca.Danny svaka čast, samo nastavi tako,možeš ti još toga puno dati.

BI
bigred1
21:38 21.07.2012.

trebao bi snimiti 1 film s joem pesciem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije