Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči velikog koncerta igora grežine

Dado Topić i Igor Geržina u novom singlu zagrebačkog Mangroovea

pokušaj
Foto: PR FOTO
15.09.2015.
u 12:35

Autorski tim Željka Veverec i Toni Starešinić napravili su pop blues pjesmu kakve već dugo nije bilo na našoj sceni te su pri tom okupili neobičnu i u isto vrijeme fantastičnu ekipu

Nakon singlova "Sami", "Ljubavna" i "Nije da me ne voliš" Mangroove se razotkrio na sasvim nov način i izbacio pomalo neuobičajenu stvar s pomalo neobičnom ekipom, otkrivši u jednoj pjesmi neke stvari koje niste znali o njima!

Autorski tim Željka Veverec i Toni Starešinić napravili su pop blues pjesmu kakve već dugo nije bilo na našoj sceni te su pri tom okupili neobičnu i u isto vrijeme fantastičnu ekipu. Singl "Pokušaj" su snimili u suradnji s legendarnim glazbenikom Dadom Topićem, a pridružuje im se i svjetski priznati saksofonist Igor Geržina pa tako ovaj zanimljiv duet postaje sasvim neobičan trio.

Singl je premijerno pušten u emisiji Music Pub Zlatka Turkalja, a tom prilikom Dado Topić je voditelju otkrio i nešto o svojim budućim planovima te nije krio oduševljenje zbog ove
zanimljive suradnje s talentiranim i kreativnim autorskim timom iz Mangroovea te sviračkom legendom, saksofonistom Igorom Geržinom.

Na singlu je svirala sjajna ekipa pa tako treba svakako spomenuti Janka Novoselića na bubnjevima i Zvonimira Šestaka za kontrabasom te čaroliju hammonda koju nam je podario Viktor Lipić kao još jedan dragi gost i ljubavnik u pjesmi.

Koncert legendarnog Igora Geržine

Hrvatski saksofonist i miljenih mnogih hrvatskih glazbenih zvijezda održat će veliki slavljenički koncert 12. listopada u kazalištu Kerempuh. Uz poznate vokalne goste i prateći ansambl obilježit će 30 godina umjetničkog djelovanja te sudjelovanje na više od 100 diskografskih izdanja.

ULAZNICE

Ulaznice možete potražiti na: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/igor-gerzina-saksofon-i-ja-zagreb-satiricko-kazaliste-kerempuh-408403/event.html

>>Večer za pamćenje uz Igora Geržinu

>>Što se dogodi kada u tri ujutro hodaš u pidžami na križanju Slavonske i Heinzelove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije