Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomirenje na pomolu?

Courtney Cox suprugu Davidu Arquetteu oprostila je nevjeru

courtney cox
pixsell
06.04.2011.
u 20:22

– Čarobno mjesto na kojem se šire ljubav i sreća – pohvalio se Arquette pod fotografijama koje je objavio na jednoj društvenoj mreži. Gospođa Cox i ovoga je puta bila suzdržana.

Nakon žestokih svađa i uvreda koje su nakon Davidove nevjere obasipale medije, bračni par Courtney Cox i David Arquette ponovno su zajedno. U djetinjastom stilu u kojem su i počeli ratovati potpisali su primirje i pomirili se u Disney Worldu na Floridi.

– Čarobno mjesto na kojem se šire ljubav i sreća – pohvalio se Arquette pod fotografijama koje je objavio na jednoj društvenoj mreži. Gospođa Cox i ovoga je puta bila suzdržana. Medijima je poručila da nisu obnovili ljubavne zavjete. Korak u obnovi zajednice napravila je, kaže, zbog potomaka, a hoće li zajednička druženja rezultirati srećom, ovisi o Davidovu ponašanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije