Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grupa Silente:

'Čolić nam je idol, a nastup 
na njegovu koncertu ostvarenje snova'

silent
Grgo Jelavić/Pixsell
20.07.2013.
u 18:00

Sedmorka iz Dubrovnika, autori hita “Terca na tišinu” za kojim ludi i Dejan Aćimović, bit će predgrupa Zdravku Čoliću, u svojem rodnom gradu

Zdravko Čolić među onim je zvijezdama koje vole dati vjetar u leđa mladim nadama pa je za goste na svojem koncertu u Dubrovniku 9. kolovoza izabrao dubrovački bend Silente čiji je debi singl “Terca na tišinu” oduševio publiku i struku. Njihov prvi album “Lovac na čudesa” koji se očekuje na jesen, producira Nikša Bratoš, a i filmski redatelj Dejan Aćimović poludio je za Silenteom. Režirao je oba njihova spota, za “Tercu na tišinu” i “Još jednom”, i upravo je Aćimović upoznao Zdravka Čolića s autorskom glazbom sedmeročlanog benda, a legendarni pjevač u nekoliko je minuta odlučio da će Silente polusatnom svirkom otvoriti njegov dubrovački spektakl.

– Nastup prije Čolića znači nam sve! Mi smo i njegovi fanovi jer slušamo sve, od Bijelog dugmeta do Rolling Stonesa. Uz to, ovo nam je najveći nastup do sada i prvi ćemo put okusiti stadionsku atmosferu – oduševljeno govori 25-godišnji Sanin Karamehmedović, basist grupe čiji članovi imaju između 21 i 28 godina, a čine je i Saninov mlađi brat Tibor Karamehmedović, Doris Kosović, Ivuša Gojan, Šimun Končić te violinistice Lorena Milina i Ana Vlainić. Sve stihove piše Sanin, a glazbu njegov brat Tibor.

– Ne mislimo da je naša glazba revolucionarna, ali prepoznatljivi smo i svoji. Postojimo već šest godina, ali nismo se previše gurali, već smo tiho radili – ističe Sanin te otkriva kako su već u prvom spotu “Terca na tišinu” uspjeli okupiti glumačke i glazbene zvijezde.

– Gorana Bogdana i Mateu Elezović “osigurao” nam je Aćimović, a Saša Lošić prolazio je cestom i Dejan mu je viknuo “upadaj u kadar” – smješka se Sanin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije