Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neutješna obitelj

Liječnici isključili aparate koji su Bobbi Kristinu održavali na životu

bobbi kristina
Foto: Instagram
1/6
05.02.2015.
u 20:15

Iako su ulagali velike napore, liječnici nisu mogli ništa učiniti da spase mladu glazbenicu. Neutješan Bobby Brown od svoje voljene kćeri oprostio se na svoj 46. rođendan.

U poslijepodnevnim satima liječnici Emory University bolnice isključili su aparate koji su 21-godišnju Bobbi Kristinu Brown održavali na životu, piše Daily Mail. Shrvani Bobby Brown ne prestaje plakati. Posljednje pozdrave voljenoj kćeri morao je uputiti na svoj 46. rođendan. 

Nesretna Bobbi Kristina u bolnicu je zaprimljena nakon što je u gotovo beživotnom stanju pronađena u kadi punoj vode. Njeno stanje svih ovih dana bilo je nepromijenjeno. Odmah je stavljena u induciranu komu, a njena moždana aktivnost bila je svedena na minimum. Unatoč naporima liječnika kćeri pokojne pop dive Whitney Huston nije bilo pomoćiZbog nepovoljnih liječničkih prognoza u bolnicu su od jutros neprestano dolazili članovi Kristinine obitelji kako bi se od nje oprostili.

– Svi dolaze u bolnicu reći joj zbogom – izjavio je izvor za PeopleLoše vijesti pogodile su obitelj Bobbi Kristine koja se teško miri sa stvarnošću. Njenog oca Bobbyja Browna liječničke pesimistične prognoze potpuno su dotukle.  

– Da je vidite, pomislili biste da spava – kazao je bliski član obitelji. Unatoč lošim prognozama obitelj se do zadnjeg nadala Božjem čudu koje će mladu 21-godišnjakinju vratiti u  život.

>>Obitelj Bobbi Kristine: U stanu je ipak pronađena droga

>>Kćer Whitney Houston, Bobbi Kristina pronađena bez svijesti u kadi

Komentara 18

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
19:18 05.02.2015.

Sto znaci relativno normalna obitelj..ova curica placa grijehe majke i oca... na zalost, roditelji,,, cuvjat3e svoju djecu! kad postanete otac ili majka vas zivot prestaje..pod navodnicima..fokusirajte se na ono sto imate!

GL
gigi.lamorozo.9
23:30 05.02.2015.

Smrt iz objesti, a ne od gladi i neimaštine.

ET
etrao
21:35 05.02.2015.

Koga je novac usrecio, nikog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije