Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprikladan komentar

Novinarka naljutila poznatu pjevačicu. Pogledajte što joj je odgovorila

taylor swift
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
11.02.2015.
u 17:20

Pjevačici je uputila kompliment na račun izgleda, no njena reakcija potpuno ju je iznenadila...

Prekrasna Taylor Swift svojom pojavom plijenila je pozornost na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih Grammyja.

Na dodjeli se pojavila u zelenoj haljini Elie Saab koja je posebno naglašavala njene vitke noge. Svojim besprijekornim izgledom Taylor je oduševila i novinarku TV kanala Entertainment Tonight koja je, želeći joj uputiti kompliment, razljutila pjevačicu.

Naime, u jednom trenutku novinarka Nancy O'Dell zamolila je kamermana da spusti kameru malo niže kako bi svi mogli vidjeti seksepilne noge pjevačice.

– Kad bolje pogledate jasno vam je da Taylor večeras neće ići kući samo s nagradama, već će kući povesti i mnogo muškaraca – prokomentirala je novinarka i razljutila mladu pjevačicu.

– Kući neću povesti ni jednog muškarca. Zabavljat ću se s prijateljima, a nakon toga se sama vraćam kući svojim mačkama. Muškarci me samo uvlače u nevolje – oštro je odgovorila Taylor. Snimka njenog pogleda kojim je prostrijelila novinarku postala je pravi hit na internetu.

>>Hoće li i o njemu napisati pjesmu? Taylor Swift ima novu simpatiju

>>Održana 57. dodjela Grammyja, trijumfirao mladi Sam Smith!

Komentara 12

LL
LEX-LUTOR
20:59 11.02.2015.

Znate li da je A-D-M-I-N nedopustena rijec ?

HR
HrMuc
18:34 11.02.2015.

meni bas i nije izgledala tako ljuto. bezveze.

HA
Hancov
23:30 11.02.2015.

Ja nevidim nikakve ljutnje u ovom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije