Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poremećena obožavateljica

'Izbacila je odjeću moje kćeri i stvari mog psa. Postavila je predmete za vudu-ritual oko kolijevke'

Chris Brown
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/5
08.05.2015.
u 19:08

Bivši Rihannin dečko stalno ima problema, a čak i kada se trudi krenuti pravim putem, netko drugi se pobrine da nastane dramatična situacija u njegovu životu.

Biti slavan ima i svojih negativnih strana, a najnoviji je primjer reper Chris Brown. Bivši Rihannin dečko stalno ima problema, a čak i kada se trudi krenuti pravim putem, netko drugi se pobrine da nastane dramatična situacija u njegovu životu.

Ovog puta poremećena obožavateljica priredila mu je pravu dramu. Naime, Chris je nekoliko dana boravio u Las Vegasu, a kad se vratio u svoj dom u Los Angelesu, imao je što vidjeti. O svemu je obavijestio obožavatelje putem Instagrama, postavivši fotografiju žene koju je pronašao u svom kućnom ogrtaču, na svom krevetu. Fotografiju je naknadno skinuo s Instagrama.

– Dođem kući i nađem ovu poremećenu osobu u svom domu. Slomila je šarke na vratima. Našla je vremena da si skuha nekoliko obroka. Napisala je ''volim te'' po zidovima. Izbacila je svu odjeću moje kćeri i stvari mog psa. Postavila je nekakve predmete za vudu-ritual oko kolijevke. Ispisala je i moje ime po mojim automobilima – napisao je Brown. Pozvao je i policiju, koja je uhitila 21-godišnju obožavateljicu.

>>Reper saznao da je otac djevojčice pa ga djevojka ostavila putem Twittera

>>Chris Brown opet u problemu: Tuži ga obožavateljica!

Komentara 2

KE
kerbi
20:43 08.05.2015.

Pa bar on zna sa ženama. Što nju nije razvalio ko Rihanu?

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
19:29 08.05.2015.

Ošišaj joj brkove s brenerom i kopačkom u glavu, smrt glupačama koje čitaju cosmpolitan i pravdu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije