Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriva sve

Caitlyn Jenner: Kris nije bila nimalo dobra prema meni

caitlyn jenner
Foto: Vanity Fair
03.06.2015.
u 10:38

– Prvih petnaest godina mislim da je ona mene više trebala jer sam ja donosila kruh na stol. No, onda je krenuo show, a ona je dobila zasluge za njega i počela zarađivati silni vlastiti novac...

Bruce Jenner završio je svoju transformaciju te je postao žena. Kao Caitlyn, odmah se predstavio svijetu, smiješeći se s naslovnice Vanity Faira.

Fotografiju novopečene žene fotografirala je slavna Annie Leibowitz. Osim naslovnice i priče o transformaciji, Caitlyn je progovorila o svakodnevnoj laži u kojoj je živjela cijelog svog života. Osvrnula se i na brak sa slavnom Kris Jenner – majkom sestara Kardashian. Razumljivo, ova transformacija teško je pala Kris, a vatru na ulje dodala je i činjenica da Caitlyn nije imala lijepih riječi za njihov dugi brak.

– Prvih petnaest godina mislim da je ona mene više trebala jer sam ja donosila kruh na stol. No, onda je krenuo show, a ona je dobila zasluge za njega i počela zarađivati silni vlastiti novac. Mislim da je tada postala manje tolerantna. Često nije bila nimalo dobra. Ljudi su vidjeli kako se odnosila prema meni. Kontrolirala je novac i sve ostalo – rekla je Caitlyn o svojoj bivšoj ženi.

>>Bruce Jenner u tijelu žene obara rekorde popularnosti, na Twitteru nadmašio čak i Obamu

>>Kendall Jenner navodno progovorila o očevoj promjeni spola

Komentara 2

ZG
zgbuco
10:58 03.06.2015.

Kaj je najveća žuta stvar na svijetu? Večernji kad ima ovakve članke i nazovi novinare i urednike. Po čemu ovo uopće zaslužuje mjesto u novinama, koje za sebe tvrde da su ozbiljne? I tko je uopće ova spodoba iz članka?

DU
Deleted user
06:54 05.06.2015.

Lažljivac se razveo od prve žene I ostavio je djecu koji su imali da bi se podvrgao hormonskom tretmanu I promjenio spol. Uskoro potom se predomislio, prekinuo terapiju I upustio u vezu sa Kim. Ozenio je I sa njom dobioo jos dvije kceri. Zasto lagati, zeniti se, ne samo jedanput, vec dva puta i imati djecu Ako ne zelis biti otac. Egoista, lazov I prevarant. Kris je predobra s kim je morala zivjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije