Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djedovo zlato

Branku Uvodiću uz prvu unuku Lauru život se pretvorio u bajku

uvodić (1)
Foto: Privatni album
1/3
21.10.2013.
u 09:00

– Porođaj je trajao 15 sati i Sara je to herojski podnijela. Lauru mi je primalja donijela pet minuta nakon porođaja i moram priznati, sve mi je to nalikovalo na prelijepu bajku – kaže Uvodić.

U obitelji Branka Uvodića, voditelja i urednika već 17 godina jedne od najgledanijih HTV-ovih emisija “Lijepom našom”, ovih dana vlada posebna sreća i veselje. Prije mjesec i pol 59-godišnji Uvodić postao je djed, njegova mlađa kći Sara rodila je djevojčicu Lauru.

– Postati djed takav je osjećaj da žalim sve one koji nisu imali sreću i dar od Boga da dobiju malog anđela. Teško je taj osjećaj opisati. Jednostavno ga treba doživjeti – ushićeno nam je rekao Uvodić. Laura je na svijet došla 3. listopada u 18.25 sati u bolnici Sv. Duh u Zagrebu, a bila je veliko novorođenče – težila je 4350 grama i bila dugačka 55 cm!

– Porođaj je trajao 15 sati i Sara je to herojski podnijela. Lauru mi je primalja donijela pet minuta nakon porođaja i moram priznati, sve mi je to nalikovalo na prelijepu bajku – kaže Uvodić i priznaje da mu je drago što djevojčica ne sliči na njega.

– Laura je najljepše dijete i dobro da nije na djeda jer bi bila debeljuškasta. Idealna je beba, spava i klopa sve u šesnaest – smiješi se omiljeni TV voditelj i dodaje da je za unuku na “standbyu” 24 sata za sve što treba.

– Naravno da je moram vidjeti svaki dan i malo uštipnuti. A za previjanje, od bake, tete Petre, moje druge kćeri, i tate Roberta ne mogu doći na red. Ne bojim se mijenjanja pelena jer sam i sam prije 25 godina bio na rodiljskom šest mjeseci čuvajući Saru – otkrio nam je Uvodić i unučici poželio: – Puno zdravlja i ljubavi i da odrasta okružena pažnjom cijele obitelji!

Ključne riječi

Komentara 4

LS
luka.solta
16:43 31.10.2013.

porođaj od 15 sati.. svaka čast

SU
superbratko
18:15 31.10.2013.

oke...

LS
luka.solta
16:43 31.10.2013.

sara heroj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije