Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno slobodan

Bradley Cooper prekinuo s poznatom manekenkom nakon dvije godine veze

bradley cooper
Foto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
1/5
19.03.2015.
u 20:42

Bradley Cooper i Suki Waterhouse prekinuli su nakon dvije godine veze. Glumac i manekenka navodno su prekinuli još prije dodjele Oscara...

Bradley Cooper i Suki Waterhouse prekinuli su nakon dvije godine veze. Glumac i manekenka navodno su prekinuli još prije dodjele Oscara, no ostali su prijatelji pa su zajedno išli na dodjelu, piše People.

Glasnogovornici para odbili su komentirati vijest. 40-godišnji glumac i 23-godišnja manekenka prvi put su zajedno viđeni 2013. godine, tijekom snimanja njegovog filma u Bostonu.

Iako su tajili vezu, ubrzo su se počeli zajedno pojavljivati na dodjelama raznih nagrada. Suki je Bradleyja čak pratila i na večeru u Bijelu kuću.

>>Bradley Cooper zaručit će se sa 17 godina mlađom manekenkom?

>>Bradley Cooper i Suki Waterhouse vjenčali se u tajnosti!?

Komentara 2

DA
danho
08:42 20.03.2015.

40 god s klinkom od 23 krasno, 2 godine..dobro da je punoljetna bila

DO
domicus2204
19:51 22.03.2015.

prevelika je navala proreza da bi bio samo sa jednom...jbg..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije